ЗА НАС

ЗА ЕЛПОРТ

Елпорт работи в областта на изграждането, монтажа, ремонта и качествената поддръжка на електрически инсталации и мрежи. Основна цел през годините за нас е да обхванем всички направления в частта електрозахранване.
Стремим се да предложим на клиентите си рационални и подходящи решения, които да им донесат максимална енергоефективност, но и функционалност, надеждност и дълготрайност.
Екипът ни има дълъг професионален опит и е изпълнил множество проекти по жилищни, индустриални, публични, търговски и корпоративни сгради. За нас от Елпорт е от съществено значение да предлагаме първокласна услуга, изпълнена с висококачествени материали с доказан произход. Така сме сигурни, че предлагаме на клиентите си безопасност, ефикасност, оптимални и индивидуализирани решения.

ЕКИП

Фирма Елпорт инвестира в привличане на безспорни професионалисти в областта на  изграждането на електрически мрежи, системи и слаботокови инсталации. Екипът ни е сплотен, мотивиран и подготвен, защото заедно се усъвършенстваме, учим и внедряваме най-модерните технологии, които предлага международният пазар. За нас основен приоритет е безопасността и функционалността на системите, които изграждаме, затова спазваме стриктно нормативните изисквания.   

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИЯ ЗА ВАШИЯ ЧАСТЕН ОБЕКТ
Потърсете ни
ПРОФЕСИОНАЛНО ЕЛЕКТРОИЗГРАЖДАНЕ И СЛАБОТОКОВИ ИНСТАЛАЦИИ ЗА ФИРМИ

Свържете се с нас