ЕЛЕКТРОИЗГРАЖДАНЕ

Елпорт е компания, специализирана в професионалното електроизграждане. Работим в сферата на изпълнението на всички видове електроинсталации за жилищни, индустриални и обществени сгради. Ние сме професионалисти с богат и разнообразен опит в изграждането и поддръжката на всички видове електроинсталации. Предлагаме изграждане на електроинсталации на сгради, извънгаранционно и гаранционно обслужване, проектиране и създаване на автоматизирани и смарт инсталации. На нас може да разчитате за специализирани оптимални решения, спазване на изискванията за качество, БДС и законодателните разпоредби.

СПЕЦИАЛИЗИРАНО ЕЛЕКТРОИЗГРАЖДАНЕ

Отличава ни стремежът ни за прецизност в работата и използването на първокласни материали от доказани производители. Екипът ни ще анализира специфичните нужди на сградата, нейните особености и предназначение, за да открием най-добрите опции за електроизграждане, които Ви гарантират сигурност и дълготрайност.

електроизграждане

ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ НА СГРАДИ

  • Реконструкция и изграждане на електроинсталации на сгради ново строителство

  • Поддръжка на вече изградени електроинсталации промишлени обекти, корпоративни и жилищни сгради

  • Абонаментна поддръжка

  • Съобразяване с индивидуалните нужди и конкретното предназначение на сградата – прецизност и професионализъм, първокласни материали, качествено изграждане

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ТАБЛА

Доставка на компоненти, монтаж и изграждане на електрически табла, главни и разпределителни табла, табла за автоматизация и електромерни табла.

изграждане на електроинсталации на сгради
НН 1000V, MD 10/20 kV

АВТОМАТИКА

  • Създаване на автоматизирани инсталации

  • Ремонт и поддръжка на системи за автоматизация

ИЗГРАЖДАНЕ НА ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Партньорство с водещи производители на осветителни тела и гъвкави решения за изграждане на осветление за интериор, индустриални сгради, аварийни светлини, фасадно осветление за сгради. 

електрически инсталации за индустрията
електроинсталационни дейности

ЗАЗЕМИТЕЛНИ И МЪЛНИЕЗАЩИТНИ ИНСТАЛАЦИИ

Специалисти сме в изграждането на заземителни и мълниезащитни инсталации, както и инсталации за изравняване на потенциала, системи за активна мълниезащита и прътови мълниеприемници и мълниеприемни мрежи.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИЯ ЗА ВАШИЯ ЧАСТЕН ОБЕКТ
Потърсете ни
ПРОФЕСИОНАЛНО ЕЛЕКТРОИЗГРАЖДАНЕ И СЛАБОТОКОВИ ИНСТАЛАЦИИ ЗА ФИРМИ

Свържете се с нас