СЛАБОТОКОВИ ИНСТАЛАЦИИ

Елпорт е специализирана компания в изграждането на системи за пожароизвестяване и осъществяването на проекти за многообразие от слаботокови инсталации и първокласни озвучителни и оповестителни системи. На екипа ни може да разчитате за създаване, поддръжка и монтаж на разнообразни системи за видеонаблюдение, модели за контрол на достъпа и сложни структурни кабелни системи.

Елпорт – лидер в системите за пожароизвестяване

Имаме дълъг опит в изпълнението на системи за пожароизвестяване и слаботокови инсталации. Извършваме първоначален анализ на съоръженията и спецификите на сградата, целевото предназначение на системата, за да намерим оптимални решения за изграждането на функционални, надеждни и дълготрайни инсталации.

КАБЕЛНА СИСТЕМА

СТРУКТУРНА КАБЕЛНА СИСТЕМА

Цялостно изграждане структурни кабелни системи и измервания на СКС. Структурното окабеляване осигурява ефективна и перфектно функционираща информационна инфраструктура във всеки офис, предприятие или организация.

Видеонаблюдение

Изграждане на системи за видеонаблюдение на промишлени обекти, корпоративни и жилищни сгради.
Предварително проучване на обекта и изграждане на система и структура на видеонаблюдение.

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
КОНТРОЛ НА ДОСТЪП

КОНТРОЛ НА ДОСТЪП

Разработване на системи за контрол на достъпа.

Разнообразието на системите позволява разработването на индивидуални решения с оглед спецификите на обекта и желанията на клиента в административни, производствени, жилищни сгради..

Предимствата на системата включват и възможност за интеграция с други решения за сигурност като видеонаблюдение, пожароизвестителни системи и аварийни системи.

ОПОВЕСТИТЕЛНА И ОЗВУЧИТЕЛНА СИСТЕМА

Изграждане, монтаж и поддръжката на оповестителни системи.
Нашите специалисти са на разположение да Ви насочат към най-добре работещото за Вас решение, както и да изградят и поддържат впоследствие Вашата система за гласово оповестяване.

 ОЗВУЧИТЕЛНА СИСТЕМА
пожароизвестяване

ПОЖАРОИЗВЕСТИТЕЛНА ИНСТАЛАЦИЯ

Фирма Елпорт предлага надеждно изграждане и абонаментна поддръжка на пожароизвестителни инсталации в промишлени, административни, корпоративни и жилищни сгради. На нас може да разчитате за монтаж на адресируеми или конвенционални пожароизвестителни инсталации.
Фирмата притежава разрешително от Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението“ №1064/16.06.2020г.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИЯ ЗА ВАШИЯ ЧАСТЕН ОБЕКТ
Потърсете ни
ПРОФЕСИОНАЛНО ЕЛЕКТРОИЗГРАЖДАНЕ И СЛАБОТОКОВИ ИНСТАЛАЦИИ ЗА ФИРМИ

Свържете се с нас